O nama

Naša priča počinje 1992. godine

Hvala Vam dragi gosti što ste nam pomogli izgraditi Kaktus kakav postoji danas. Vaše zadovoljstvo nam je uvijek bilo na prvom mjestu i Vi ste nam svojim savjetima neizmjerno pomogli. Godinu po godinu i stvorili smo mjesto gdje se svi osjećamo ugodno. Molimo Vas da nas usmjeravate i dalje, nastojimo biti još i bolji!

Meksička hrana i pizze iz krušne peći

Od samog početka na prvom mjestu nam je zadovoljstvo naših gostiju i do danas smo ostali vjerni tom cilju. Naše pizze i meksičke specijalitete pripremamo s najkvalitetnijim namirnicama i pečemo u krušnoj peći na drva.

Kuhinja

Sva hrana je spravljena na vatri

Pizza se svakako ubraja u najpopularnija jela današnjice. Ujedno i jednostavna i raznolika, sviđa se svim generacijama. Naše pizze su spravljene od vrhunskih namirnica i pečene u krušnoj peći - nemojmo se zavaravati, samo to i je pizza

  Posebnost meksičke kuhinje leži u kolorističnim kombinacijama mesa, povrća i začina. Meksički kruh - tortille neizostavni su dio svakog jela i način na koji se one savijaju ili peku određuje naziv jela - tako da razlikujemo enchilade, burrita, chimichange, quesadille...

   Meksička Hrana

   Burgeri spravljeni na način kakvi trebaju i biti. Ukusno pecivo, 100% juneće meso s roštilja, malo svježeg povrća, topljeni Cheddar sir i neizostavni umak. Servirani s pečenim krumpirićima i salatom prava su mjera bez obzira koliko gladni bili. Uvijek se sve pojede..

    Burgeri

    60

    Ukusnih jela

    1992

    Utemeljeno

    2

    Neradni dani

    3

    Svjetske kuhinje

    Kontaktirajte Nas